Tussenschoolse opvang

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de mogelijkheid voor kinderen om op school te lunchen.
Dit doen ze in het overblijflokaal onder begeleiding van overblijfmedewerkers. Als de lunch op is kunnen de kinderen binnen of buiten spelen.

U kunt uw kind aan- en afmelden op de volgende manieren:
1. Als uw kind een vaste dag/dagen per week overblijft schrijft u uw kind eenmalig in. Uw kind wordt dan wekelijks verwacht. Denk eraan om uw kind af te melden als het een keer niet komt.
2. Er is één moment in de week waarop overblijfkinderen kunnen worden ingeschreven of afgemeld: op woensdag van 11.45 tot 12.15 uur zit een overblijfmedewerker in het overblijflokaal om de aanmeldingen voor de week erna op te schrijven. Wilt u uw kind laten overblijven op dinsdag, dan moet u er dus voor zorgen dat uw kind woensdag ervoor wordt opgegeven.
3. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt ook een briefje met de data van overblijven of afmelden voor de week erna meegeven aan uw kind. Deze kan dat afgeven bij de overblijfmedewerker aan het einde van de ochtend, of tijdens het overblijven. (maandag t/m donderdag)
4. Mocht het op bovenstaande wijze niet lukken, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de overblijfcoördinator, bij voorkeur overdag.
Alleen in geval van ernstige calamiteiten (ziekenhuisbezoek, ziekte e.d.) kan overgebleven worden zonder opgave. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de directie.

Wilt u uw kind op vrijdag laten overblijven? Overleg dit dan met de overblijfcoördinator.

Overblijfcoördinator: Mary Balk, tel. 06-10482922

TSO regelement

Nieuws

  • Onderhoud website

    Wij zijn op dit moment bezig met het updaten van de website. Lees verder »

Agenda

Contact gegevens

Basisschool De Bangert
Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk
T: 0228 – 592361

Lees verder »

Basisschool De Bangert

Contact

RKBS De Bangert

Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk

T: 0228 592361
E: directie.bangert@skowf.nl

RKBS De Bangert
Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam