Welkom op de Hoeksteen

Als  school willen we een leer- en leefomgeving zijn, waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en wil presteren”. Onze hoogste prioriteit is het welzijn van uw kind. Uw kind moet op onze school zijn/haar mogelijkheden volledig kunnen ontplooien. Daarom besteden wij veel tijd aan de begeleiding van leerlingen. Wij proberen zoveel mogelijk het onderwijs op maat te geven. Dit betekent dat, zowel voor de leerlingen die extra oefening nodig hebben, als voor de leerlingen die meer aankunnen, lesstof wordt aangeboden op hun niveau. Naast de vele vakgebieden die het basisonderwijs kent, geven wij prioriteit aan reken- en taalvaardigheden en aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. We werken met het programma van de Vreedzame school. Het is een manier van omgaan en leven in de school, waarbij het respect voor de ander voorop staat.          lees verder…

Nieuws

Einde van het schooljaar

Vandaag namen we echt afscheid van groep 8. De ouderraad trakteerde op ...  Lees verder

Agenda

Agenda

Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder

Leerling aanmelden

Wordt uw kind volgend schooljaar (2019-2020) vier jaar? Wilt u het dan binnenkort inschrijven?
Meld uw kind aan door een afspraak te maken met de directeur, Anita Bonnema. Contact

Nieuws

Lees en bekijk wat er zoal is gebeurd op de Hoeksteen! Hier vindt u een overzicht van alle foto’s en filmpjes op deze website.

Lees verder

Facebook

Basisschool de Hoeksteen is ook heel actief op Facebook. Voor de laatste nieuwtjes bezoekt u onze Facebook pagina.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Hoeksteen is één van de 23 basisscholen van de Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland. Dagelijks zetten de ongeveer 475 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen op scholen in de gemeenten Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Lees verder

Als school willen we een leer- en leefomgeving zijn, waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en wil presteren”.

De volgende kernwaarden verbinden wij aan bovenstaande visie:

Het ontwikkelen Onderwijsprofessionals Eigenheid van iedereen Kennisoverdracht Structuur in een doorgaande lijn Team met aandacht voor zorg Een veilige omgeving Een sociale omgeving Nieuwe uitdagingen

Contact

Roerdompplein 9
1602RW Enkhuizen

T: 0228- 313 662
E: directie.dehoeksteen@skowf.nl

De Hoeksteen
Roerdompplein 9
1602 RW Enkhuizen

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam