Actie schoolplein

Op naar een nieuw schoolplein!

Nog heel even en het is zover; een vernieuwd schoolplein voor al onze leerlingen. We kijken er zo naar uit!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen. Natuurlijk dragen we daar allemaal ons (Hoek)steentje aan bij, want…we zijn er bijna, maar nog niet helemaal.

Op dit moment zijn onze leerlingen druk bezig invulling te geven aan een heuse Hoeksteen Request. Er wordt ontzettend hard geklust, gebakken en ingezameld. Elke dag zien we stralende gezichten van trots en de geldmeter groeien. Ongelooflijk wat onze leerlingen hier neerzetten met elkaar.

Letterlijk is het ook mogelijk een (Hoek)steentje bij te dragen zonder iets te bakken of te klussen. Daarvoor hebben we het mogelijk gemaakt om tegels vanaf 2,50 te adopteren. Elke geadopteerde tegel wordt voorzien van een vrolijke kleur op het plein.
Vrolijkt u onze school ook mee op? Dan kunt U een bedrag overmaken op NL77 RABO 0317 3376 61 tnv SKO West-Friesland ovv Sponsoring schoolplein (en uw naam/ de naam van uw bedrijf).
Wilt u een factuur? Stuur dan een mail met het sponsorbedrag, de naam van uw bedrijf en uw contactgegevens naar onze administratie administratie anette.leek@skowf.nl 

Maandag 21 september sluiten we onze acties en maken we het eindbedrag op een feestelijke manier bekend. We kijken er naar uit!
Op naar een nieuw schoolplein!

Nieuws

 • In de krant!

  Ongelooflijk trots zijn we. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Ruim ...  Lees verder »

 • Trots!

  Wat wordt er hard gewerkt door de kinderen! Op dit moment zijn al 47 ...  Lees verder »

 • Voortzetting continurooster na de zomervakantie

  Voorlopig zullen de corona-maatregelen, zoals o.a. 1,5 meter afstand ...  Lees verder »

Agenda

 • Agenda

  Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder »

Contact

RKBS de Hoeksteen
Roerdompplein 9
1602 RW Enkhuizen

T: 0228 313662

Alle contact gegevens »

Contact

Roerdompplein 9
1602RW Enkhuizen

T: 0228- 313 662
E: directie.dehoeksteen@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande