Voortgezet onderwijs

Informatie over het voortgezet onderwijs

De digitale VO gids

Inmiddels zijn de open dagen van de vo-scholen alweer begonnen. Een spannende tijd voor veel van uw groep 8 leerlingen. Wij hopen dat de VO Gids dit schooljaar bij het maken van de schoolkeuze weer een goede functie heeft.

Digitaal:
De VO Gids is er ook in een digitale editie. Deze kunt u vinden via deze link: http://www.devogids.nl/opjescherm/2012-2013/west-friesland/index.html

Open dagen:
Bijna alle vo-scholen hebben hun open dagen aangemeld op de website van de VO Gids. Deze zijn te vinden in de Open Dagen Planner. Voor veel ouders en kinderen een overzichtelijke manier om de open dagen te vinden en te plannen.

Tevens zijn alle scholen in de SchoolWijzer op de site van de VO Gids te vinden, met een omschrijving van het onderwijsaanbod en de specifieke karakteristieken. Gezocht kan worden op o.a. afstand, denominatie, niveau en onderwijsaanbod.

Onderwijsschema:
Veel ouders hebben vragen over de structuur van het voortgezet onderwijs. Hiertoe hebben wij een onderwijschema van Nederland opgesteld, in samenwerking met drs. Martin van den Bogaerdt van VOS/ABB. Het schema geeft inzage in de huidige structuur, duur en de toekomstige structuurwijzigingen van het onderwijs. Dit schema kunt u downloaden via deze link: http://www.devogids.nl/images/stories/onderwijsschema_nederland_2013.pdf

Nieuws

 • Speeltuin Kindervreugd – groepen 1-2

   Lees verder »

 • Podium groep 1-2a

  Als we dan toch de wand open hebben en een podium tot onze beschikking ...  Lees verder »

 • Afsluiting thema vakantie – peuters

  Als afsluiting van ons thema “Vakantie” zouden we samen met de ...  Lees verder »

Agenda

 • Nieuwsbrief

  In de nieuwsbrief vindt u de actuele agenda… Lees verder »

Vakanties

Een overzicht van alle vrije dagen…

Alle vakanties »

Contact

RKBS “de Hoeksteen
Roerdompplein 9
1602 RW Enkhuizen

T: 0228 313662

Alle contact gegevens »

Contact

Roerdompplein 9
1602RW Enkhuizen

T: 0228- 313 662
E: directie.dehoeksteen@skowestfriesland.nl

De Hoeksteen
Roerdompplein 9
1602 RW Enkhuizen

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam