Leerlingenraad

De Overhaal heeft een leerlingenraad. Deze raad bestaat dit schooljaar uit 6 leerlingen uit de groepen 6 en 7. In de tekst hieronder stelt de leerlingenraad zich voor.

Wij zijn de leerlingenraad van De Overhaal. Wij zijn met z’n zessen. Ties is onze voorzitter en Daisy is onze secretaris. De andere leden zijn Anniek, Fenna, Nienke en Eva. Juf Myrthe zit bij onze overleggen. Zij luistert naar ons en denkt met ons mee over oplossingen. We komen dit schooljaar 6 keer bij elkaar.

Je komt niet zomaar in de leerlingenraad. Wij hebben aan onze klas verteld waarom wij in de leerlingenraad wilden. Toen is er gestemd. Wij hebben meegedaan met de verkiezingen, omdat wij mee willen denken over bijvoorbeeld het schoolreisje en willen samenwerken met de OR. Ook willen wij andere kinderen helpen en dingen verbeteren en problemen oplossen op school. Wij kunnen ons goed in andere kinderen verplaatsen, we zijn betrouwbaar en kunnen samen goed organiseren.

Wij hebben al meegedacht over de bestemming van het schoolreisje. We hebben nieuw materiaal aangeschaft voor het buiten spelen. Dat hebben we gekocht van het geld van de Fancy Fair. Ook hebben we tegen juf Myrthe gezegd, dat er nieuwe koptelefoons bij de computers moesten komen, omdat er best veel stuk waren. Nu zijn er nieuwe. Op De Overhaal hebben we voor elke vakantie een ‘open podium’ waar kinderen hun talent kunnen laten zien. Daarvoor was de oude muziekinstallatie niet meer goed, die piepte. Met de leerlingenraad hebben we besproken dat dat niet leuk was voor de kinderen op het podium en in de zaal. Er is een nieuwe geluidsinstallatie. Ook omdat we gesponsord zijn.

groetjes,
Anniek, Fenna, Nienke, Eva, Ties en Daisy van de leerlingenraad

Nieuws

  • Kind- oudergesprekken

    In de week van 3 juli t/m 6 juli zijn er kind- oudergesprekken. Kind, ...  Lees verder »

Agenda

  • Agenda

    3 juli t/m 6 juli – ouder/kind gesprekken 9 juli – zwemmen ...  Lees verder »

Contact

basisschool De Overhaal

Myrthe Boven (directeur)
Het Veer 84
1633 HE Avenhorn
Postbus 3
1633 ZG Avenhorn

T: 0229-542125

E: directie.overhaal@skowestfriesland.nl

Alle contact gegevens »

De Overhaal

Contact

Het Veer 84
1633 HE Avenhorn

Postbus 3
1633 ZG Avenhorn

T: 0229-542125
E: directie.overhaal@skowestfriesland.nl

De Overhaal
Het Veer 84
1633 HE Avenhorn

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam