Welkom bij Basisschool De Schelp Wervershoof

Veilig  – Samen leren – Op eigen niveau

De Schelp is een fijne school!

Op onze school werken 28 leerkrachten, 3 ondersteuners en directie die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof op ons eigen niveau. Kinderen die leren soms lastig vinden, krijgen extra begeleiding. Leerlingen die meer uitdaging aankunnen, krijgen Levelwerk ( leerstof met extra uitdaging en verdieping) of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.

Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in onze Katholieke identiteit.

Tijdens de Schelp vieringen, musicals of  ‘Schelp’s got talent’ laten wij ons podiumtalent zien. Ook tijdens de knutselmiddagen kunnen wij onze creativiteit verder ontwikkelen en zijn wij heel blij met onze muziekjuf.

Klik op deze link om een virtueel kijkje te nemen in onze school. 

Groetjes, leerlingen van De Schelp

Nieuws

Agenda

Jaarplanning 2020/2021

Klik hier om naar de jaarplanning 2020/2021 te gaan. Lees verder

Leerling aanmelden

Open avond van de Schelp

Wegens de huidige omstandigheden hadden we onze open avond iets anders georganiseerd....

Op woensdagavond 10 februari gingen we live en namen we u mee in een virtuele rondleiding door onze school. Via een livestream op onze Facebook pagina was iedereen van harte welkom. Tijdens deze online open avond kon u een indruk van onze school krijgen en was er gelegenheid tot vragen stellen. Op deze website zal vanaf begin februari de virtuele tour door onze school te zien zijn. Bent u enthousiast en wilt u naar aanleiding van deze informatie een inschrijfformulier ontvangen? Mail dan naar yvonne.boerdijk@skowf.nl. Wij zorgen er dan voor dat u deze thuis ontvangt.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met Jessica of Samantha via directie.deschelp@skowf.nl of telefoonnummer 0228-581761.

Jaargids

In de jaargids vindt u allerlei praktische informatie over de gang van zaken op school. De jaargids wordt aan het begin van elk schooljaar aan de kinderen meegegeven. Ook kunt u hem downloaden door op Lees verder te klikken.

Lees verder

Schoolgids

De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op De Schelp en wordt jaarlijks aangepast. De schoolgids kunt u downloaden door op Lees verder te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

Onze school maakt onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland (SKO West-Friesland). SKO West-Friesland is verantwoordelijk voor het onderwijs op 23 basisscholen in West-Friesland. De scholen zijn gelegen in de gemeenten Koggenland, Opmeer, Medemblik en Enkhuizen.

Lees verder

Het team van de Schelp

Contact

Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

T: 0228-581761
E: directie.deschelp@skowf.nl

De Schelp
Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam