Welkom bij Basisschool De Schelp Wervershoof

 

Nieuws

Agenda

Jaarplanning 2020/2021

Klik hier om naar de jaarplanning 2020/2021 te gaan. Lees verder

Leerling aanmelden

Eén keer per jaar in januari/februari hebben wij een informatieavond voor nieuwe ouders. Dezelfde week is er een open middag, zodat u de school ook 'in bedrijf' kunt ervaren.

U kunt ook altijd een afspraak voor een rondleiding met ons maken, we laten u graag onze mooie school zien.

Leerling Aanmelden

Jaargids

In de jaargids vindt u allerlei praktische informatie over de gang van zaken op school. De jaargids wordt aan het begin van elk schooljaar aan de kinderen meegegeven. Ook kunt u hem downloaden door op Lees verder te klikken.

Lees verder

Schoolgids

De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op De Schelp en wordt jaarlijks aangepast. De schoolgids kunt u downloaden door op Lees verder te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

Onze school maakt onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland (SKO West-Friesland). SKO West-Friesland is verantwoordelijk voor het onderwijs op 23 basisscholen in West-Friesland. De scholen zijn gelegen in de gemeenten Koggenland, Opmeer, Medemblik en Enkhuizen.

Lees verder

Waar wij voor staan:

Contact

Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

T: 0228-581761
E: directie.deschelp@skowf.nl

De Schelp
Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam