De Jozef en Mariaschool in Spierdijk zoekt 

een leerkracht voor groep 1/2 (0,5 wtf)

met ingang van 1 mei 2020

De Jozef en Mariaschool staat voor: Uitdagend leren met plezier 

en gaat voor Samen wereldwijs! 

De Jozef en Mariaschool is een kleine  katholieke dorpsschool met 4 combinatiegroepen waar een enthousiast team werkt vanuit de volgende pijlers: Vreedzame School, vakoverstijgend onderwijs en eigenaarschap van de leerling bij het leren. Er is veel aandacht voor het aanleren van vaardigheden en coöperatief leren.

Functieomschrijving

Je bent een betrokken, creatieve en enthousiaste leerkracht en bent sterk in het werken met thema’s. Je gaat voor ieder kind op zoek naar de juiste weg naar groei en denkt samen met het team mee in de schoolontwikkeling. Een positieve benadering is voor jou vanzelfsprekend. Je bent daadkrachtig en kunt effectief samenwerken. Binnen het team kunnen we iemand met speciale interesse/expertise in het reken- of ict-onderwijs goed gebruiken. De vacature wordt bij voorkeur op de woensdag (1 x per 2 weken), donderdag en vrijdag ingevuld.

Enthousiast geworden? 

K:\logo\logo skowf op briefpapier.png

Geweldig! Stuur je sollicitatie zo snel mogelijk via de mail naar  directie.jozefenmaria@skowf.nl ter attentie van de directeur, Alet Groot. Voor nadere informatie over de vacature kan met haar contact worden opgenomen (0229-561493).