Beste ouder(s), verzorger(s) van basisschool de Overhaal, de Ieveling, Jozefschool en kinderopvang Berend Botje,

Hierbij ontvangt u van ons wederom een nieuwsbrief over het nieuwe gebouw. In deze nieuwsbrief wordt een aantal veelgestelde vragen van ouders beantwoord, zoals:
– Bestaat mijn school straks nog wel? 
– Zitten de kinderen van de verschillende scholen straks bij elkaar in één groep?
– Heeft de groep van mijn kind straks nog een eigen ruimte?
– Waar zien we de samenwerking tussen de kinderopvang en de scholen in terug?

Gedurende dit komende half jaar zullen we het kopje ‘veelgestelde vragen’ regelmatig terug laten komen. Wij proberen op verschillende manieren te achterhalen wat de meest gestelde vragen van ouders zijn. Door corona is het oudercontact echter minder en daardoor is het voor ons lastiger om te vernemen wat deze vragen zijn. Dus mocht u een vraag hebben, kunt u deze mailen naar de directie van uw school / leidinggevende van de kinderopvang. 

Wij zullen de vragen inventariseren en deze, indien mogelijk, het komende half jaar beantwoorden. Helaas kunnen we nog niet op alle vragen antwoord geven, sommige vraagstukken hebben nog tijd nodig en kunnen pas beantwoord worden op het moment van oplevering. Vele zaken denken wij echter wel al te kunnen communiceren met u.

Met vriendelijke groet,

bestuurders en directeuren van basisschool de Ieveling, de Overhaal, Jozefschool, directeur en leidinggevenden van Berend Botje