Welkom op de website van de Jozefschool

De Jozefschool is een middelgrote school met ongeveer 270 leerlingen. Het is de verwachting dat in de komende jaren het leerlingenaantal op zijn minst gelijk zal blijven.  Het schoolteam bestaat uit ongeveer 20 leerkrachten die zowel full time als in deeltijd werken aan een veilig en uitnodigend pedagogisch klimaat.

Op de website vindt u informatie over de school en over de groepen. In het menu vindt u alle informatie. In het menu kunt u bij de agenda kijken voor alle actuele informatie!
U kunt uw kind via de site of via de telefoon aanmelden. Wilt u meer informatie over de Jozefschool?? Dan mag u altijd bellen.

De Directeur (Peter Bouwman) is aanwezig van di. t/m vrij

 

 

 

Nieuws

Agenda

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Jozefschool, Josephschool, Aloysiusschool

De katholieke Jozefschool bestaat al sinds 1908 en is opgericht door het Armen- en Wezen bestuur van de parochie ‘Sint Martinus’. De eerste Josephschool stond in de Ridderstraat naast de katholieke kerk. Onze school heeft ook nog een aantal jaren de Aloyisiusschool geheten. Vele tientallen jaren lang hebben fraters een duidelijke stempel gedrukt op het onderwijs dat toen nog uitsluitend aan jongens werd gegeven.

Op dit moment is de Jozefschool een moderne basisschool, waar een enthousiast team en betrokken ouders samen werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Sinds 1978 is de school gevestigd aan de Zandbergen 2.

 

 

Contact

Zandbergen 2
1671 MA Medemblik

T: 0227542146
E: directie.jozefmedemblik@skowestfriesland.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam