groep 6/7 A, B, C

Dit schooljaar hebben we 3 groepen 6/7.

  • Groep 6/7A – Juf Wendy en Juf Charlotte
  • Groep 6/7B – Juf Danielle en Juf Marlies
  • Groep 6/7C – Juf Nicole en Meester Tom

Groep 6 is de groep waarin de kinderen kennis maken met topografie. We leren de belangrijkste plaatsen, wateren, provincies en gebieden. We oefenen dit op school en kinderen krijgen ook de gelegenheid om thuis extra te oefenen. Op de Jozefschool nemen wij bij leerlingen uit groep 6 ook de NSCCT af. Dit staat voor Niet Schoolse Cognitieve Capaciteiten Test. Deze test toetst het leervermogen van de leerlingen, zo kunnen wij bekijken of uw kind zich optimaal ontwikkelt. Door de testgegevens naast onze observaties in de klas en de cito resultaten te leggen krijgen we nog beter zicht op wat uw kind aankan. Zo kunnen wij ons lesaanbod nog beter op maat afstemmen voor uw kind. De test wordt klassikaal afgenomen door een extern persoon en duurt ongeveer een uur. 

Groep 7 is de groep waarin het verkeersexamen afgelegd gaat worden. Als eerste vindt op school het theorie-examen plaats. En als de leerlingen daarvoor slagen, volgt het praktijkexamen. Hierbij wordt er op een goedgekeurde fiets door de wijk gefietst. We zullen in de klas veel oefenen, er zal ook oefenmateriaal mee naar huis gegeven worden, want we willen natuurlijk dat iedereen slaagt! 

Praktische zaken: 

Lezen We lezen twee keer per dag. ’s Morgens bij binnenkomst lezen de leerlingen altijd in hun biebboek. ‘Middags mogen er ook andere soorten boeken gekozen worden. We vinden het belangrijk dat kinderen plezier beleven aan het lezen en dat zij ook kennis maken met andere genres.  

Gym Op dinsdag krijgen de groepen 6/7A en 6/7C gymles van Meester Danny. Groep 6/7B gymt op donderdagochtend en krijgt les van Juf Danielle. Kinderen hebben binnen gympen en gymkleding nodig. 

Leerkracht

groep 6/7 A
Wendy Rob van Breukelen (ma. di. woe.)
wendy.rob-vanbreukelen.nl

Charlotte de wit (woe. do. vrij.)
Charlotte.dewit@skowf.nl

groep 6/7 B
Daniëlle Rosa Bian (ma. di. do, vrij.)
danielle.rosabian@skowf.nl

Marlies Jellema (woe.)
marlies.jellema@skowf.nl

groep 6/7 C
Nicole Bobeldijk (ma. t/m vrij.)
nicole.bobeldijk@skowf.nl  

Tom Kramer (do.)
tom.kramer@skowf.nl

Contact

Jozefschool
Zandbergen 2
1671 MA Medemblik

T: 0227 542146

Alle contact gegevens »

Agenda

Contact

Zandbergen 2
1671 MA Medemblik

T: 0227542146
E: directie.jozefmedemblik@skowestfriesland.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam