groep7

Groep 7 bestaat uit een gezellige klas van 32 leerlingen. Juf Nicole werkt 5 dagen in deze groep. En 3x in de week komt Juf Jaleesa ons extra helpen. 

Groep 7 is de groep waarin het verkeersexamen afgelegd gaat worden. Als eerste vindt op school het theorie-examen plaats.
En als de leerlingen daar voor slagen, volgt het praktijkexamen. Hierbij wordt er op een goedgekeurde fiets door de wijk gefietst.
We zullen in de klas veel oefenen, er zal ook oefenmateriaal mee naar huis gegeven worden, want we willen natuurlijk dat iedereen slaagt!

Praktische zaken:

Lezen
We lezen twee keer per dag. ’s Morgens bij binnenkomst lezen de leerlingen altijd in hun biebboek. ‘Middags mogen er ook andere soorten boeken gekozen worden. We vinden het belangrijk dat kinderen plezier beleven aan het lezen en dat zij ook kennis maken met andere genres. 

Gym
Op maandagochtend en donderdagmiddag hebben we gym. Op maandag een toestelles en op donderdag een spelles. Kinderen hebben binnen gympen en gymkleding nodig.

Agenda
Alle leerlingen hebben een agenda gekregen van school (of zelf één meegenomen). Hierin plannen de kinderen hun leertoetsen. Wanneer ga ik leren en hoelang ga ik leren? Na afloop evalueren we hoe het leren gegaan is. De agenda is doordeweeks op school, in het weekend mag de agenda mee naar huis. Als de leerlingen een toets hebben om te leren mag de agenda uiteraard ook mee naar huis. Op de dag van toets komt de agenda dan weer terug naar school. De leerlingen krijgen het leermateriaal/samenvatting 1 week voor de toets mee naar huis.

U kunt ons ook volgen op Klasbord. De code hiervoor kunt u navragen bij Juf Nicole.

Heeft u vragen kom dan gerust een keertje langs. Uiteraard wel na schooltijd, want dan hebben we de tijd voor u.

Leerkracht

groep 7

Nicole Bobeldijk (ma. t/m vrij.)
nicole.bobeldijk@skowf.nl

 

Contact

Jozefschool
Zandbergen 2
1671 MA Medemblik

T: 0227 542146

Alle contact gegevens »

Contact

Zandbergen 2
1671 MA Medemblik

T: 0227542146
E: directie.jozefmedemblik@skowestfriesland.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam