Welkom op de Pancratiusschool 

“Waar ieder kind telt!”    

De Pancratiusschool biedt, met als basis de katholieke identiteit, motiverend en uitdagend basisonderwijs verbonden met de ander en met de omgeving. We bieden een veilige, toekomstgerichte en uitdagende leeromgeving waar kinderen en volwassenen hun talenten inzetten en ontwikkelen.

 

Met trots presenteren wij ons nieuwe natuurplein!

Het resultaat mag er zijn; fruitbomen, bloemen en struiken, een waterpomp, een zandbank, een klim- en klauterhoek, een buitenklas en tot slot een prachtige nieuwe muurschildering. Op ons nieuwe plein kunnen de kinderen heerlijk spelen en ontdekken en komen ze dagelijks in contact met de natuur.

 

 

 

 

 

 

Interesse in onze school?

We zijn blij dat de scholen weer open zijn!
We houden ons aan het protocol https://po.lesopafstand.nl/lesopafstand/weer-op-school/protocollen/
Ouders mogen niet de school in. Daar kunnen en willen we geen uitzondering in maken ter bescherming van onze leerlingen en medewerkers. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe school voor je kind(eren), is dat heel lastig. Je krijgt immers pas ècht een goed beeld als je de sfeer op een school kunt proeven. Daar hebben we wat op gevonden! Er staat een leuke film klaar met een korte impressie van de school. U wordt op school ontvangen in een aparte ruimte waar we anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. U krijgt uitleg over de visie, het onderwijsaanbod en de werkwijze op onze school. Neem vooral eerst een kijkje op onze site! Voor een afspraak kunt u bellen met Angelique Groot, directeur, 0228-312846.
Tot snel!

Aanmelden

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen alle ouders via de Parro (onze ouder communicatie-app) de digitale nieuwsbrief. Ouders waarvan hun kind bij ons is aangemeld maar nog niet met de app werken, ontvangen de nieuwsbrief via de e-mail. 
In onze nieuwsbrief staat informatie die voor ouders en voor leerlingen van belang kan zijn. Ook wordt er soms extern nieuws met u gedeeld.

Nieuwsbrief 25 juni 2020

Lees verder

Schoolgids

De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op de Pancratiusschool en wordt jaarlijks aangepast.
Nieuwe gezinnen die overwegen om hun kind op onze school aan te melden, ontvangen tijdens een rondleiding een exemplaar.
De schoolgids is ook te downloaden vanaf deze site.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 23 basisscholen in West-Friesland.
Dagelijks zetten ongeveer 470 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen op onze scholen in de gemeenten Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Lees verder

Volg ons ook op Facebook

Pancratiusschool

Contactgegevens:

Pancratiusschool Enkhuizen
Doelenstraat 17
1601 GL Enkhuizen
T: 0228-312846
E: directie.pancratius@skowf.nl

Pancratiusschool
Doelenstraat 17
1601 GL Enkhuizen

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam