Leerling aanmelden

Het onderwijs op de Petrus Canisiusschool is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar, ongeacht geloof, ras of kleur. Van niet-katholieke ouders wordt een positieve houding verwacht ten aanzien van de grondslag en identiteit van de school.

Elk jaar wordt er door de gemeente Opmeer een brief gestuurd naar de ouders van de kinderen die voor aanmelding in aanmerking komen. Voor de mensen buiten de gemeente Opmeer wordt er een advertentie geplaatst in de verschillende Dorpskranten. De ouders krijgen middels een open ochtend de gelegenheid om kennis te maken met de school. Inschrijving geschiedt op school.

Voordat de leerling op school komt, worden de ouders met de leerling uitgenodigd voor een gesprek op school. Zij worden dan geïnformeerd over de gang van zaken. Er zal dan samen met de ouders een entree- formulier worden ingevuld. Voordat de kinderen op school komen, mogen ze 2 keer kennis komen maken. Dit gebeurt in overleg met de ouders.

Hier kunt u het formulier om uw kind aan te melden downloaden: aanmeldformulier

Nieuws

  • Aanmelden BSO

    De buitenschoolse opvang van Berend Botje is gevestigd in onze school. ...  Lees verder »

Schoolvakanties

Wilt u weten wanneer de eerstvolgende vakantie is? Klik op de link hieronder!

Alle vakanties »

Contact

RKBS Petrus Canisius
Vekenweg 4
1663 BA De Weere

T: 0229-581335

Alle contact gegevens »

Schoolgids

Schoolgids »

Petrus Canisius

Contact

Basisschool Petrus Canisius
Vekenweg 4
1663 BA De Weere
T: 0229-581335
E: directie

Petrus Canisius
Vekenweg 4
1663 BA De Weere

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam