Welkom op de website van de St. Bernadetteschool!

Wij zijn een kleine dorpsschool in Zuidermeer met hart voor onze leerlingen, ouders, personeel en buurt.
Op de Bernadetteschool streven wij er naar dat iedereen zich op onze school thuis voelt. Wij zijn een open katholieke basisschool en iedereen is welkom!

Wij willen onze leerlingen niet alleen iets leren voor school, maar iets meegeven voor het leven. Basisvaardigheden, zelfvertrouwen, positiviteit, flexibliteit en creativiteit vinden wij zeer belangrijk.

Wij proberen dit te bereiken door allemaal te werken aan een school waarin alle leerlingen kansen krijgen om kennis en vaardigheden te verweven, die zij nodig hebben om niet alleen te slagen voor een toets, maar vooral voor het leven!

U bent altijd van harte welkom voor een kennismaking met de parel van West-Friesland.

Tot ziens op de St. Bernadetteschool in Zuidermeer!

Graag even bellen of mailen voor een afspraak.

0229-561456  –  directie.bernadette@skowestfriesland.nl

Like en volg ons op www.facebook.com/bernadetteschool.nu

 

 

Nieuws

Nieuwsartikel

Onze school is gezond! Onze school heeft het vignet Gezonde School ...  Lees verder

Agenda

Agenda

Om onze actuele agenda te zien, dient u naar het menu te gaan. ...  Lees verder

Aanmelden kennismakingsgesprek

Wilt u zien hoe wij het onderwijs op de St. Bernadetteschool inrichten? U bent, samen met uw kind, van harte welkom!
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Organisatie

Onze kleine, veilige basisschool telt op dit moment iets minder dan 50 leerlingen. Deze leerlingen zijn verdeeld over 8 groepen in drie lokalen. Dit houdt in dat wij draaien met groep 1-2, 3-4-5 en 6-7-8.

De St. Bernadetteschool is een gezonde school. Het vignet ‘Gezonde School’ met daarbij het themacertificaat Welbevinden en sociale veiligheid hebben wij onlangs behaald.

Lees verder

Schoolgids

In de loop van de jaren vertrouwt u uw kind ruim 7.500 uur toe aan de zorg van de juffen en de meesters van onze school. Dit is een belangrijk deel van een kinderleven. Daarom is het belangrijk te weten hoe de school is georganiseerd om het voor kinderen en ouders zo prettig mogelijk te maken. De schoolgids is met zorg samengesteld door het team en de directie in samenspraak met de medezeggenschapsraad.

Wij proberen u met deze schoolgids en onze jaarkalender zo volledig mogelijk te informeren. Waar dat niet lukt, volgt later in het jaar aanvullende informatie via de e-mail, onze nieuwsbrieven, Facebookpagina.

Schoolgids St. Bernadetteschool 2017-2018

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 23 basisscholen in West-Friesland, in 2014 ontstaan uit een fusie tussen SKO De Dijken en SKO De Gouw. Dagelijks zetten ongeveer 470 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen op onze scholen in de gemeenten Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Lees verder

Een stukje historie over de schoolnaam

Hier wordt binnenkort een stukje historie over de schoolnaam geschreven.

St Bernadetteschool

Contact

Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

T: 0229-561456
E: directie.bernadette@skowestfriesland.nl

St. Bernadetteschool
Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam