Ons onderwijs

Oog voor ieder kind

Wij stemmen ons onderwijs af op de individuele mogelijkheden van onze kinderen. Ieder kind mag zichzelf zijn en krijgt de persoonlijke aandacht die het nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. Hierdoor komt iedere leerling, binnen zijn mogelijkheden, tot optimale leerprestaties.

21e eeuwse vaardigheden

Onze leerlingen leren zelfstandig en onderzoekend werken vanuit een stevige basis in de kernvakken taal, rekenen, spelling, schrijven en begrijpend leren. Daarnaast leren ze verantwoordelijkheid te dragen voor het eigen leerproces en is er veel aandacht voor persoonlijke en sociale vaardigheden. Ons onderwijs laat kinderen ontdekken dat je door creatief denken en samenwerken tot de beste oplossingen komt. Kinderen worden daarbij ook digitaal vaardig gemaakt en maken gebruik van moderne technieken om onderzoek te doen. Zo leren zij vaardigheden die zij nodig hebben voor een succesvolle deelname aan de maatschappij van de 21e eeuw. Lees hier meer over de 21e eeuwse vaardigheden.

IGDI model

Onze leerkrachten geven les volgens het IGDI model (*). Dit betekent dat de leerkracht de lesstof demonstreert en een duidelijke uitleg geeft. De lessen zijn interactief en leerlingen leren door oefening en/of herhaling. Met het IGDI model spelen onze leerkrachten gericht in op individuele niveauverschillen tussen de leerlingen. Kinderen die moeite hebben met leren of daar juist heel goed in zijn kunnen op onze school een eigen leerlijn volgen, toegespitst op hun persoonlijke mogelijkheden.

(*) De letters IGDI staan voor Interactief, Gedifferentieerd, Directe Instructie

Nieuws

  • Koningsspelen

    Volgende week vrijdag 23 april staan de Koningsspelen op het ...  Lees verder »

  • Mozaïekbank

    Bij de hoofdingang van onze school staat een prachtige social sofa ...  Lees verder »

  • Witte donderdag

    Morgen donderdag 1 april is het Witte Donderdag. Traditioneel besteden ...  Lees verder »

Agenda

Contact

Hieronymus
Kerkweg 16
1687 PJ Wognum

T: 0229 571539

Alle contact gegevens »

Contact

Kerkweg 16
1687 PJ  Wognum

T: 0229 571539
E: directie.hieronymus@skowf.nl

Hieronymus
Kerkweg 16
1687 PJ Wognum

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam