Afgelopen vrijdag was het dan zover. Sinterklaas en Piet brachten een bezoek aan onze school. Na alle voorbereidingen in de dagen ervoor, kwamen de kinderen vanmorgen vol verwachting naar school. De groepen 1-2 en 3 namen plaats in de rode kuil, in afwachting van de binnenkomst van Sinterklaas. Ondertussen konden de kinderen van de groepen 4 t/m 8 de aankomst van de Sint volgen via het digibord. Uit volle borst zongen de kinderen in de rode kuil liedjes voor Sinterklaas. Met glimmende ogen en rode wangen, in afwachting van zijn komst.
Maar, wat was dat toch voor een vreemd geluid? Waar kwam dat vandaan? Het leek wel gesnurk? Kwam dat achter de rode gordijnen vandaan? Heel voorzichtig werd er een kijkje genomen achter de rode gordijnen… Daar lag de Sint, in het logeerbed te slapen en zelfs te snurken. De kinderen hebben de Sint en Piet wakker gezongen… ze hadden zich verslapen! Gelukkig waren ze toen wakker en kon het feest beginnen. De kinderen in de rode kuil hadden liedjes, versjes en dansjes ingestudeerd voor Sint en Piet. In de klas was een zak met leuke cadeautjes.

Daarna was het de beurt aan de groepen 4-5 en 6-7-8. Na elkaar hebben ook zij een mooi half uur gehad met Sint en Piet in de rode kuil. De groepen 6-7-8 zijn een groot deel van de dag bezig geweest met het bewonderen en uitpakken van de prachtigste surprises. Wat is er dit jaar veel werk van gemaakt!
Ook dit jaar zijn Sinterklaas en Piet tijdens hun bezoek ondersteund door leden van de oudervereniging. Dank jullie wel!


Sinterklaas wordt wakker, Piet heeft een jutezak aangedaan als pyjama