Na een onverwachte sneeuwvrije dag op maandag, gingen dinsdag alle kinderen weer naar school. Wat hebben we er naar uitgekeken om de leerlingen weer op school te ontvangen. Stralende gezichtjes, best een beetje zenuwachtig en met flinke tassen kwamen de leerlingen dinsdag het plein op. Ouders op gepaste afstand en de ouders van de kleuters keurig via de aangegeven looproute. Bij binnenkomst starten we op school met handen wassen en dat doen we vervolgens gedurende de dag meerdere keren.

Natuurlijk zijn we begonnen met elkaar te vertellen hoe het de afgelopen weken is gegaan. Thuis de online lessen volgen op je kamer of aan het schoolwerk met je vader of moeder als meester of juf was best wennen.

Nu we weer naar school gaan, kunnen we samen met de leerlingen kijken hoe we na de periode van thuisonderwijs op school verder kunnen.
Hoe de rest van het schooljaar eruit gaat zien, is ook voor ons nog niet zeker. Door alle maatregelen die er zijn, zullen we bij alle activiteiten die nog gepland staan telkens met elkaar in overleg gaan om te bepalen wat door kan gaan en wat (nog) niet.
Lieve kinderen wat hebben we jullie gemist!