Welkom op de Sint Nicolaasschool,

Nieuws!


Meedoen = meer kansen!

20 nov. 2018

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Het Jeugdfonds Sport maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betalen ze de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

Meer informatie
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport of het doen van een aanvraag in je eigen gemeente? Ga naar 
www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland en ga naar de spelregels van jouw gemeente. Of neem contact op met jouw intermediair! Intermediair: Marco de Vent van Team Sportservice West-Friesland: 0229 28 77 00, mdevent@teamsportservice.nl.


Alle kinderen doen mee!

12 nov. 2018

Als ouders maakt u vaak veel kosten voor uw kind. Heeft u een (zeer) laag inkomen en moeite om uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Uw kind neemt een flyer mee naar huis. Hierin staan:

  • regelingen voor financiële hulp van de gemeente Medemblik
  • organisaties & dienstverleners die hulp bij geldzaken bieden
  • links naar websites waar u terecht kunt voor financiële hulp.

Aarzel niet om daar een beroep op te doen. Ze zijn er niet voor niets!

Klik op de afbeelding om de flyer te bekijken.

Nieuws

Agenda

Agenda

 Lees verder

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Organisatie

De Sint Nicolaasschool heeft ongeveer 240 kinderen, verdeeld over 11 groepen. Er werken zo’n 25 leerkrachten, een conciërge en voor 2 ochtenden is er ook een administratief medewerker.

Lees verder

Schoolgids 2018-2019

De schoolgids is een belangrijke informatiebron voor de ouders en verzorgers van onze leerlingen en andere belangstellenden. De meest actuele versie vindt u door de volgende link aan te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 23 basisscholen in West-Friesland. Dagelijks zetten ongeveer 470 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen.

Lees verder

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowestfriesland.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam