Welkom op de Sint Nicolaasschool,

Vanmorgen werden we verrast door een vlog filmpje van Mees die op Pokémon avontuur ging op onze St Nicolaasschool. Hij nam een kijkje in de school en met de Pokémon Go app kwam hij allemaal Pokémons tegen, maar wanneer hij een echte pikachu zag gebeurde er toch wel iets heel bijzonders….. De opening van het TECHnico-LAB! In de corona periode dat de kinderen niet naar school konden komen, is er heel hard gewerkt om van deze ruimte een uitdagende, complexe en prikkelende omgeving te maken voor de leerlingen van onze school. Wij vinden het op school belangrijk dat kinderen leren door te proberen en de ruimte krijgen om samen nieuwe technologieën te ontdekken en ervaren. Alle groepen hebben vandaag het TECHnico-LAB bezocht en kregen allemaal een lekker raketje!

*klik op het plaatje om de vlog van Mees te bekijken!

 

 

 

Nieuws

Agenda

Agenda

 Lees verder

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Organisatie

De St. Nicolaasschool heeft ongeveer 228 kinderen, verdeeld over 10 groepen. Er werken zo’n 20 leerkrachten, een conciërge en voor 2 ochtenden is er ook een administratief medewerker.

Lees verder

Schoolgids 2019-2020

De schoolgids is een belangrijke informatiebron voor de ouders en verzorgers van onze leerlingen en andere belangstellenden. De meest actuele versie vindt u door de volgende link aan te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 23 basisscholen in West-Friesland. Dagelijks zetten ongeveer 470 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen.

Lees verder

De St. Nicolaasschool, de school waar iedereen zich in een warme en veilige omgeving maximaal kan ontplooien!
Jezelf mogen en kunnen zijn als leerkracht en kind dat is het plezier dat je op de St. Nicolaasschool vindt!
 
Ook het schoollied verwoordt waar wij voor staan: St. Nicolaaslied

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowf.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam