Schoolgids 2018-2019

Door middel van deze schoolgids willen we u een indruk geven van wat de St. Nicolaasschool de kinderen en hun ouders te bieden heeft. We hopen erin geslaagd te zijn u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de manier waarop op onze school gewerkt wordt. We zijn ervan uitgegaan dat ouders graag zoveel mogelijk informatie willen hebben over de school van hun kind, vandaar een uitgebreide schoolgids.

U vindt hierin informatie over:

  • Onze ideeën over onderwijs en opvoeding.
  • Wat we willen bereiken met de kinderen.
  • Hoe er op school onderwijs gegeven wordt.
  • De sfeer waarin gewerkt wordt.
  • Afspraken en regels.
  • De zorg voor ieder kind.
  • De samenwerking met de ouders.

We zijn trots op onze school en we hebben dan ook met plezier onder woorden gebracht, hoe we de zorg voor onze leerlingen en het geven van onderwijs van goede kwaliteit waar willen maken. Wat in deze gids staat mag u van ons verwachten en daar kunt u ons altijd op aanspreken.

Wilt u nader kennis maken, of hebt u nog vragen? U bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek of om een kijkje te nemen in de school. We vinden het fijn als u contact opneemt met directie.nicolaas@skowestfriesland.nl  voor het maken van een afspraak.

Team St. Nicolaasschool

Download hier de complete schoolgids; klik op de afbeelding.

 

Nieuws

110 jaar St. Nicolaasschool

Feest voor heel Nibbik op het schoolplein

U heeft waarschijnlijk onderstaande teksten op de ramen van groep 8 gezien. We gaan met z’n allen een feestje bouwen. Het is alweer 10 jaar geleden dat we het grote eeuwfeest van de St. Nicolaasschool mochten vieren. Op vrijdag 10 mei vieren wij ons 110 jarig bestaan!

            

Maar…………wij verbinden een ACTIE  aan deze feestelijke dag. We gaan de kinderen, de ouders en de oud-leerlingen niet alleen vermaken. We gaan ons ook inzetten voor het MUZIEKONDERWIJS op de St. Nicolaasschool. We willen zo graag 25 echte gitaren hebben tijdens de muzieklessen. Hoe we dat willen bereiken?

Lees hier verder !!!!

»

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowestfriesland.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam