Schoolgids 2019-2020

Door middel van deze schoolgids willen we u een indruk geven van wat de St. Nicolaasschool de kinderen en hun ouders te bieden heeft. We hopen erin geslaagd te zijn u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de manier waarop op onze school gewerkt wordt. We zijn ervan uitgegaan dat ouders graag zoveel mogelijk informatie willen hebben over de school van hun kind, vandaar een uitgebreide schoolgids.

U vindt hierin informatie over:

  • Onze ideeën over onderwijs en opvoeding.
  • Wat we willen bereiken met de kinderen.
  • Hoe er op school onderwijs gegeven wordt.
  • De sfeer waarin gewerkt wordt.
  • Afspraken en regels.
  • De zorg voor ieder kind.
  • De samenwerking met de ouders.

We zijn trots op onze school en we hebben dan ook met plezier onder woorden gebracht, hoe we de zorg voor onze leerlingen en het geven van onderwijs van goede kwaliteit waar willen maken. Wat in deze gids staat mag u van ons verwachten en daar kunt u ons altijd op aanspreken.

Wilt u nader kennis maken, of hebt u nog vragen? U bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek of om een kijkje te nemen in de school. We vinden het fijn als u contact opneemt met directie.nicolaas@skowf.nl  voor het maken van een afspraak.

Team St. Nicolaasschool

Download hier de complete schoolgids; klik op de afbeelding.

Nieuws

Agenda

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowf.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam