Plaatsing

Plaatsing op de St. Nicolaasschool

Elke 4-jarige, waarvan de ouders onze uitgangspunten onderschrijven, kan op de St. Nicolaasschool geplaatst worden een wachtlijst is er niet. Wanneer blijkt dat onze school uw kind de juiste ondersteuning kan bieden (zie hierboven), wordt uw kind ingedeeld in een groep en mag het de dag na de vierde verjaardag op school komen. Voor die tijd heeft de groepsleerkracht contact met u opgenomen om uw kind te laten kennismaken met de groep. Wij vinden het erg belangrijk dat we uw kind(eren) goed kunnen begeleiden tijdens de eerste schooldagen. Wij willen graag dat zij zich snel thuis voelen op school. Om hiervoor te kunnen zorgen hebben we een aantal procedures afgesproken die naar onze ervaring bijdragen aan een goede start.

Kinderen die tijdens de meivakantie 4 jaar worden komen in het nieuwe schooljaar naar school, daar het verschil in leeftijd in de groepen 1-2 dan erg groot is voor deze kinderen. U kunt met Berend Botje afspreken dat zij dan langer op de peuterspeelzaal blijven.

Nieuws

Start Kinderboekenweek

Start Kinderboekenweek

03-10-2018

Samen lossen ze alle problemen op. Dat gaat niet altijd vlekkeloos. Vaak denk je: “oh jee, dat gaat niet goed!” Of: “Wat doen ze nou, dat kan helemaal niet.”

Maar Buurman en Buurman gaan onverstoorbaar door totdat het is opgelost. Zij geven niet op. Als het niet linksom lukt, dan gaan ze het rechtsom proberen. Fijn dat deze dikke vrienden onze boekenweek geopend hebben!

Want de kwaliteiten van Buurman en Buurman willen we als St. Nicolaasschool graag voorleven en doorgeven aan de kinderenvriendschap, elkaar helpen, elkaars “fouten” accepteren, samen doorgaan totdat het gelukt is en blijven geloven in de goede afloop.

En natuurlijk hopen we dat iedereen veel plezier heeft van de leuke boeken die zij hebben uitgedeeld.

»

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowestfriesland.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam