Tussenschoolse opvang

Op onze school kunt u uw kind regelmatig of incidenteel laten overblijven. wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u de avond voor de desbetreffende dag een mail sturen naar de coördinator: overblijf.nicolaas@skowestfriesland.nl . Regelmatig overblijven kost €1,50. U krijgt via de mail in de mei-, kerst- en zomervakantie de rekening toegestuurd. Wanneer u kind incidenteel overblijft zijn de kosten €2,00. Dit mag u kind aan de overblijfouder betalen tijdens het eten. Snoep en koek mag niet worden gegeten tussen de middag. De regels en afspraken die tijdens het overblijven gelden, hangen met leuke afbeeldingen zichtbaar voor de kinderen in het overblijflokaal. Als u nog vragen heeft, neemt u dan even contact op met de coördinator van het overblijven. Zij staat in de adressengids vermeld.

Overblijfbeleid

Nieuws

Start Kinderboekenweek

Start Kinderboekenweek

03-10-2018

Samen lossen ze alle problemen op. Dat gaat niet altijd vlekkeloos. Vaak denk je: “oh jee, dat gaat niet goed!” Of: “Wat doen ze nou, dat kan helemaal niet.”

Maar Buurman en Buurman gaan onverstoorbaar door totdat het is opgelost. Zij geven niet op. Als het niet linksom lukt, dan gaan ze het rechtsom proberen. Fijn dat deze dikke vrienden onze boekenweek geopend hebben!

Want de kwaliteiten van Buurman en Buurman willen we als St. Nicolaasschool graag voorleven en doorgeven aan de kinderenvriendschap, elkaar helpen, elkaars “fouten” accepteren, samen doorgaan totdat het gelukt is en blijven geloven in de goede afloop.

En natuurlijk hopen we dat iedereen veel plezier heeft van de leuke boeken die zij hebben uitgedeeld.

»

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowestfriesland.nl

St Nicolaasschool
Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam