Welkom op de site van de Sint Wulfram. Een school die werkt vanuit de visie van het OntwikkelingsGericht Onderwijs. Een school met aandacht voor de brede ontwikkeling van het kind. Een school die werkt in units.  Een school met een Science Lab en de onderwijsprijs Noord- Holland 2017. Een school met een NAO Robot. Een vodcast met juf Tamara over dit onderwerp kunt u hier zien: https://youtu.be/mcjh6Igg_WI Nieuwsgierig? Kijk gerust rond en laat je inspireren. Een bezoekje aan onze school is altijd mogelijk.

 

Nieuws

Nieuwsbrief Sint Wulfram

Elke 2 weken komt er een nieuwsbrief uit. Via deze link kunt u ze ...  Lees verder

Agenda

Wulframdag

29 mei is weer de Wulframdag. Deze dag valt in de jubileumweek van ...  Lees verder

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Organisatie

Vanaf het schooljaar 2017-2018 zijn wij overgestapt op het vijf-gelijken dagen model. Dit betekent dat wij alle schooldagen van   8:30 – 14:00 uur onderwijs aanbieden. Dit besluit is genomen na een enquête onder de ouders en veel informatie van derden over de mogelijkheden wat betreft het continurooster of vijf-gelijken dagen rooster.

Lees verder

Missie en Visie

De Sint Wulfram laat zich in haar onderwijs inspireren door het Ontwikkelingsgericht Onderwijs. In deze socioculturele theorie is leren niet het opslaan van kennis en vaardigheden, maar het steeds beter kunnen meedoen in sociale praktijken in de samenleving nu en in de toekomst.

Lees verder

OntwikkelingsGericht Onderwijs

De St. Wulfram werkt met de onderwijsvisie Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO). Binnen een thema ontdekken kinderen verschillende elementen van de samenleving en onderzoeken samen met de leerkracht de betekenis en de werking hiervan. Kinderen worden uitgedaagd om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en in te zetten. Binnen het thema wordt de verbinding gezocht tussen de verschillende vakken.

Lees verder

Een levensechte werkplek

Contact

 

Sint Wulfram
Burgemeester Heijmansstraat 4
1718 AN Hoogwoud

0226-355843

directie.wulfram@skowf.nl

Schoolnaam
Burgemeester Heijmansstraat 4
1718 AN Hoogwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam