Ook op onze school houden we ons aan maatregelen rondom het COVID-19 virus.

Ouders mogen op dit moment de school niet in. Dat is lastig, maar met kort contact buiten op het schoolplein en digitale gesprekken komen we een heel eind.

Echter, als u als nieuwe ouder een basisschool zoekt voor uw kind, is het fijn om de school in bedrijf te zien en de sfeer te proeven! Dat is op dit moment helaas heel beperkt mogelijk.

Voor dit moment kunt u een kijkje nemen op onze site en een informatiepakket aanvragen. Wilt u een informatiepakket ontvangen? Bel dan met Angela van Kampen, directeur, op 0226-355843.

In januari, februari en maart 2021 organiseren wij weer onze peuterochtenden en open avond. Is uw kind 3 jaar en wordt het volgend schooljaar 4 jaar? Kom dan alvast een keer meespelen op onze peuterochtenden! Van 08.45 – 09.30 uur mag uw kind lekker komen meespelen in onze onderbouwgroepen, terwijl u vragen kunt stellen, kunt kijken of natuurlijk gezellig meespelen.

Wij organiseren deze peuterochtenden op woensdag 27 januari 2021, vrijdag 5 februari 2021 en woensdag 17 maart 2021.

Om deze peuterochtenden Coronaproof te kunnen organiseren, vragen wij u tijdig uw interesse kenbaar te maken via het mailadres marjolein.devries@skowf.nl.

Dit geldt ook voor onze open avond op dinsdag 16 februari 2021 van 18.00 – 20.00 uur. Op deze avond vertellen wij u graag over onze visie, onze werkwijze en organisatie. Om te kunnen bepalen of wij deze avond anders moeten gaan organiseren in verband met de maatregelen rond COVID-19, vragen wij u ook voor deze avond aan te melden via het mailadres marjolein.devries@skowf.nl.

Alvast hartelijk dank en tot snel!