Op de Sint Wulfram werken wij op verschillende manier om de 21e eeuwse vaardigen bij de kinderen eigen te maken. Het mooie van ons OGO aanbod is dat veel vaardigheden in de OGO cirkel overeenkomen met de cirkel van de 21e eeuwse vaardigheden. Het onderdeel dat ontbreekt bij OGO zijn de onderdelen van digitale geletterdheid; computitional thinking, informatie vaardigheden, ICT-basisvaardigheden en Mediawijsheid. De laatste 3 vaardigheden staan niet in de OGO cirkel maar zijn wel altijd terug te vinden in ons aanbod. De bovenbouw doet veel onderzoeken en oefent daardoor ook de vaardigheden die daarbij horen.

 

Ons ScienceLab is een mooie plek om de andere vaardigheden te oefenen. Bij Onderzoekend en ontwerpend leren komen de vaardigheden ruim aan bod.

 

Nieuws

Onderwijsprijs 2017

De Sint Wulfram heeft de onderwijsprijs van Noord-Holland gewonnen. ...  Lees verder

Agenda

Contact opnemen

Wilt uw een kijkje komen nemen in het Science Lab dan kunt u een afspraak maken met Wim de Haan. Hij is de beheerder van het lokaal.

Contact

 

Sint Wulfram
Burgemeester Heijmansstraat 4
1718 AN Hoogwoud

0226-355843

directie.wulfram@skowestfriesland.nl

Schoolnaam
Burgemeester Heijmansstraat 4
1718 AN Hoogwoud

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam