Overblijven

Op school is er gelegenheid voor kinderen om over te blijven. Iedere dag zijn een of meer vrijwilligers (afhankelijk van het aantal kinderen dat overblijft) aanwezig om met de kinderen te eten en hen te begeleiden tijdens het buiten spelen. Het overblijven gebeurt in het overblijflokaal, het buiten spelen op het schoolplein. Met de school is afgesproken dat kinderen die thuis eten pas vanaf 13.00 uur op het plein mogen. Vanaf dat moment ook wordt het toezicht overgenomen door een van de leerkrachten.
Het overblijven wordt vanuit de Ouderraad gecoördineerd, in overleg met de directie. Coördinator is Debora Laan (overblijvenopschool@outlook.com).

Speciaal voor het overblijven is een folder gemaakt met alle belangrijke informatie voor ouders en kinderen, inclusief de tarieven. U kunt de folder ook HIER lezen.

Het Beleid TSO van ’t Ruimteschip kunt u HIER lezen. Uitgangspunt voor ons beleid is het Beleid Overblijven van SKO West-Friesland. Dit kunt u HIER lezen.

Procedure aanmelden Overblijven

We werken op ’t Ruimteschip met het administratiesysteem Overblijven met Edith, klik HIER voor de website.
Om te kunnen overblijven dienen ouders, ook als het overblijven eenmalig of incidenteel is, een account aan te maken op de website (klik HIER). Via een speciale app of via de computer kunt u vervolgens dagelijks voor 10.00 uur uw kind aanmelden voor het overblijven.

Nieuws

  • Ruimtepost en Nieuwsbrief Samen naar Samenwerking

    Lees hier de actuele Ruimtepost, onze wekelijkse nieuwsbrief: ...  Lees verder »

Aanmelden op 't Ruimteschip

Hebt u interesse in ’t Ruimteschip?
Wilt u uw kind aanmelden?
Wilt u persoonlijke informatie?
Loop gewoon de school binnen, op ’t Ruimteschip is heel veel mogelijk dus ook een rondleiding zonder afspraak. Maar soms lukt dat niet en is het maken van een afspraak beter.

Lees verder »

Contact


RK Basisschool ’t Ruimteschip

 

Bezoekadres:
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

 

Postadres:
Postbus 53
1715 ZH Spanbroek

 

T: 0226 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

Alle contact gegevens »

R.K. basisschool ’t Ruimteschip

Contact

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

T: 0226 – 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

RK Basisschool ’t Ruimteschip
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam