Schoolgids

Hier kunt u onze Schoolgids lezen. Via de Schoolgids informeren we u over alles wat belangrijk is om over ’t Ruimteschip te weten.

Omdat we de informatie up-to-date houden, willen we wijzigingen zo snel mogelijk verwerken. Dit kan het snelste en beste door de Schoolgids op de website te plaatsen. We geven dan ook geen papieren versie meer met de kinderen mee, tenzij op speciaal verzoek.

U kunt de Schoolgids lezen door HIER te klikken. Vanwege de grootte van het bestand kan het downloaden even duren.

Als u suggesties hebt voor aanvullingen, vragen hebt, links vindt die niet werken of andere opmerkingen hebt, laat het ons weten. Dat kan rechtstreeks bij de directie of per e-mail  admin.ruimteschip@skowf.nl.

Vrijdag 1 augustus 2030 is versie 34 van de Schoolgids geplaatst. De Schoolgids is waar nodig geactualiseerd aan nieuwe inzichten en de actuele informatie voor schooljaar 2020/2021 is opgenomen.

Nieuws

Aanmelden op 't Ruimteschip

Hebt u interesse in ’t Ruimteschip?
Wilt u uw kind aanmelden?
Wilt u persoonlijke informatie?
Loop gewoon de school binnen, op ’t Ruimteschip is heel veel mogelijk dus ook een rondleiding zonder afspraak. Maar soms lukt dat niet en is het maken van een afspraak beter.

Lees verder »

Contact


RK Basisschool ’t Ruimteschip

 

Bezoekadres:
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

 

Postadres:
Postbus 53
1715 ZH Spanbroek

 

T: 0226 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

Alle contact gegevens »

R.K. basisschool ’t Ruimteschip

Contact

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

T: 0226 – 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

RK Basisschool ’t Ruimteschip
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam