Leerling aanmelden

Inschrijven van nieuwe leerlingen.
Wordt uw kind vóór 1 oktober 2022 vier jaar? Of verhuist u binnenkort naar Wervershoof? Dan kunt u altijd een afspraak met ons maken om de school te leren kennen. Een persoonlijke rondleiding is op dit moment niet mogelijk vanwege de regels rondom corona. Op dinsdag 9 februari 2021 is er een online informatieavond geweest. De filmpjes van deze avond kunt u bekijken op de homepagina van deze site.  

Wilt u  uw kind inschrijven? Stuurt u ons dan een mail naar directie.werenfridus@skowf.nl  met uw gegevens, dan krijgt u een inschrijfformulier thuis. U kunt het inschrijfformulier ook via de link hieronder downloaden en printen. Wilt u de inschrijving liever telefonisch regelen, dat kunt u bellen met Amanda Breeman: 0228-581739. Wanneer de maatregelen het toelaten, bent u altijd welkom voor een “echte” rondleiding. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze directeur.

Vierjarigen worden toegelaten op de dag nadat zij vier zijn geworden.
Ongeveer twee weken daarvoor zal de leerkracht u opbellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met u en met uw kind . Leerlingen die in december 4 jaar worden of in de periode vier
weken voor de grote vakantie, worden in principe na de betreffende
vakantie toegelaten. Dit na overleg tussen leerkracht en ouders.

klik hier voor het Leerling aanmeldformulier

Nieuws

Agenda

  • Agenda Werenfridus

    Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder »

Werenfridus basisschool

Dorpsstraat 75

1693 AC Wervershoof

tel:0228 58 17 39

Werenfridus

Dorpsstraat 75

1693 AC Wervershoof

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam