Op 23 april hadden de groepen 1/2B, 4, 6 en 8 optredens. Ook werd een bedrag van € 3770,50 overhandigd aan de Stichting Manda.

Ingekomen brief:

Beste mensen,
Met veel genoegen kijken wij als werkgroep terug op vrijdag 20 april. Wat een mooi feest hebben we er met elkaar van gemaakt; veel blije en tevreden gezichten gezien. Het enige minpunt was de inhoud van het Koningsontbijt,  maar we gaan ervan uit dat de scholen daar een reactie op gaan geven aan de organisatie om dit volgend jaar toch anders aan te pakken.
We hebben ons allemaal ingezet voor het goede doel, een professioneel waterbeheer in Manda, een klein dorpje in het zuid-oosten van Kenia. We kunnen jullie melden dat de leerlingen van de Schelp en de Werenfridus het prachtige bedrag van:
€ 9.935,52
bij elkaar hebben gebracht. Na de meivakantie willen we de cheque met deze opbrengst officieel overdragen aan de mensen achter Stichting Manda: Cees en Annelies de Waal. Een mooie foto met ‘n klas gemaakt door een fotograaf van het NHD, zal de afronding worden van dit prachtige project.
Namens de werkgroep nogmaals dank voor jullie hulp en ondersteuning in welke vorm ook!
Hartelijke groeten,
Kees Schouten

Op 19 april hadden de groepen 1/2A, 3, 5 en 7 podiumkunsten.