Werken bij

SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen. Met als doel? Dat zij met glinsterende ogen voor de klas staan!

De rol van onze leerkrachten

Waarom wordt iemand leerkracht in het (basis)onderwijs? Omdat hij of zij houdt van kinderen en wil bijdragen aan hun ontwikkeling. De afgelopen jaren is die reden, of roeping zo je wilt, onder druk komen te staan door alle regels en procedures. De afstand tussen leerling en leerkracht is groter geworden in plaats van kleiner. SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen.

Herken jij jezelf?

Dan maken we graag kennis met je

  • Je rust leerlingen uit met kennis en vaardigheden voor het functioneren in de toekomstige samenleving; leren omgaan met zichzelf, met anderen en met de wereld.
  • Je bent enthousiast over alle leerlingen die goed bezig zijn met de eigen ontwikkeling en kent van elke leerling de voortgang in het kader van de leerdoelen. Je geeft vertrouwen en onderhoudt positieve relaties met de klas; leerlingen voelen de aanmoedigingen en hoge verwachtingen en voelen en weten dat je hen begrijpt.
  • Je begrijpt hoe je een leeromgeving kunt inrichten en onderwijs kan ontwerpen dat past bij de leerdoelen van de leerlingen. Daarbij gebruik je gevarieerde materialen of bronnen. Via evaluatievormen maak je samen met de leerling de vorderingen zichtbaar.
  • Je deelt kennis, vaardigheden en specifieke talenten met collega’s en externe partners. Delen is het nieuwe hebben.

Vacatures

Jozefschool Medemblik, vakleerkracht bewegingsonderwijs wtf 0,4

Ben jij de collega die leerlingen wil stimuleren om te kiezen voor een actieve en gezonde levensstijl? Een collega die bijdraagt aan de ontwikkeling en het beweegplezier van leerlingen? Je bent van harte welkom!

Bekijk vacature

Jozefschool, Medemblik leerkracht groep 7, wtf 0,2

Ben jij een enthousiaste en gedreven groepsleerkracht? Wil en kan jij het verschil maken? Weet jij hoe je eigenaarschap en betrokkenheid creëert bij je leerlingen? Inspireer jij graag je collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Jozefschool, Medemblik vacature onderwijsassistent groep 1/2 wtf 0,6

Ben jij een enthousiaste en gedreven onderwijsassistent? Ga jij aan staan als jij regie hebt over het activiteitenaanbod van de doelen van een leerling? Wil je een belangrijke factor zijn in de klassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Bavoschool Ursem, leerkracht middenbouw/bovenbouw - start 1 aug. 2022 -

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf". Op de Bavoschool hebben we aandacht voor onszelf, voor elkaar en voor onze omgeving.

Bekijk vacature

St. Wulfram, Hoogwoud - vacature onderbouw per 01-10-2022 ( of eerder)

Samen solliciteren met je beste vriend(in)? Dat kan! Wil je de klus alleen oppakken? Dat mag je uiteraard ook solliciteren.

Bekijk vacature

Sint Lidwinaschool, leerkracht midden-bovenbouw - start 1 aug. 2022 -

De Sint Lidwinaschool is een kleine basisschool in Zwaagdijk-West. Op deze school werkt een gemotiveerd team wat graag samen met jou zorgt voor toekomstgericht onderwijs.

Bekijk vacature

St. Wulfram Hoogwoud, vacature onderbouw, start 1 okt. 2022 (of eerder)

Nieuwe collega gezocht voor ons toffe ( onderbouw) team! Wij hebben per 1 oktober 2022 een vacature onderbouw van wtf 0,8 - 1,0 ( eerder starten kan als je dat wilt en kunt)

Bekijk vacature

Studenten zijn de leerkrachten van de toekomst!

Binnen SKOWF geven wij studenten en zij-instromers de kans en begeleiding om zich te ontwikkelen tot startbekwame leerkrachten. Wij bieden uitdagende stageplekken waarbij ervaren stagebegeleiders en bekwame schoolopleiders jou ondersteunen. Ook voor schooljaar 2022-2023 hebben wij weer diverse LIO vacatures. Heb je interesse? Klik op vacature voor alle LIO-vacatures.

Bekijk vacature

Flexibele toppers voor het SKOWF Invalteam

Het invalteam van SKOWF is op zoek naar flexibele toppers die nieuwsgierig zijn om in de keuken van andere scholen te kijken.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb jij interesse in werken bij SKO West-Friesland? We nodigen je van harte uit een open sollicitatie met CV en motivatie ( bestand uploaden) te sturen naar SKO West-Friesland via het onderstaande formulier.


Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.