Werken bij

SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen. Met als doel? Dat zij met glinsterende ogen voor de klas staan!

De rol van onze leerkrachten

Waarom wordt iemand leerkracht in het (basis)onderwijs? Omdat hij of zij houdt van kinderen en wil bijdragen aan hun ontwikkeling. De afgelopen jaren is die reden, of roeping zo je wilt, onder druk komen te staan door alle regels en procedures. De afstand tussen leerling en leerkracht is groter geworden in plaats van kleiner. SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen.

Herken jij jezelf?

Dan maken we graag kennis met je

  • Je rust leerlingen uit met kennis en vaardigheden voor het functioneren in de toekomstige samenleving; leren omgaan met zichzelf, met anderen en met de wereld.
  • Je bent enthousiast over alle leerlingen die goed bezig zijn met de eigen ontwikkeling en kent van elke leerling de voortgang in het kader van de leerdoelen. Je geeft vertrouwen en onderhoudt positieve relaties met de klas; leerlingen voelen de aanmoedigingen en hoge verwachtingen en voelen en weten dat je hen begrijpt.
  • Je begrijpt hoe je een leeromgeving kunt inrichten en onderwijs kan ontwerpen dat past bij de leerdoelen van de leerlingen. Daarbij gebruik je gevarieerde materialen of bronnen. Via evaluatievormen maak je samen met de leerling de vorderingen zichtbaar.
  • Je deelt kennis, vaardigheden en specifieke talenten met collega’s en externe partners. Delen is het nieuwe hebben.

Vacatures

Echt het verschil maken!

Heb jij interesse in het onderwijs en wil je onderzoeken wat mogelijk is? Kijk dan eens op onze regionale website.

Bekijk vacature

Wij zoeken HBO-/WO-ers die een carriéreswitch naar het basisonderwijs willen maken!

Wil je écht het verschil maken? Een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Heb jij wel eens nagedacht over een carrière in het basisonderwijs? De stichtingen Kopwerk/Schooltij, Present, SKO de Streek, SKO West-Friesland en Trigoon zoeken enthousiastelingen met een afgeronde HBO-/ WO-opleiding, die toe zijn aan een uitdaging in het basisonderwijs.

Bekijk vacature

Groepsleerkracht 1/2 Petrus Canisius, De Weere

Petrus Canisius, De Weere groepsleerkracht 1/2 - wtf 0,6-1,0. Onze kernwoorden zijn: Harmonie, passie, respect, kwaliteit en ontwikkeling. Komend jaar is één van onze speerpunten het vaststellen van een nieuwe missie en visie.

Bekijk vacature

Lid Raad van Toezicht SKOWF

Toezichthouden bij SKO West-Friesland kenmerkt zich door toezicht vanuit de bedoeling, vertrouwen en waarderend onderzoek. Binnen een open en transparante cultuur kijkt men waarderend kritisch naar zichzelf, elkaar en de ontwikkeling in de organisatie. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en zonder oordeel worden vragen gesteld om elkaar en de situatie écht te begrijpen.

Bekijk vacature

Groepsleerkracht 1/2 Jozefschool, Medemblik

Jozefschool Medemblik Vacature leerkracht groep 1_2 per 1 december 2021 Onze slogan luidt: Wie zich veilig en geliefd voelt haalt het beste uit zichzelf en uit elkaar.

Bekijk vacature

Flexibele toppers voor het SKOWF Invalteam

Het invalteam van SKOWF is op zoek naar flexibele toppers die nieuwsgierig zijn om in de keuken van andere scholen te kijken.

Bekijk vacature

Groepsleerkracht bovenbouw de Hoeksteen, Enkhuizen

Voor basisschool de Hoeksteen in Enkhuizen zijn wij op zoek naar een GROEPSLEERKRACHT / verkorte deeltijdstudent 2e jaars (m/v) bovenbouw, wtf 1,0, parttime is ook mogelijk.

Bekijk vacature

Intern Begeleider Petrus Canisiusschool. De Weere

Op basisschool De Petrus Canisius in De Weere is een vacature voor een energieke en proactieve INTERN BEGELEIDER, wtf 0,3. Deze baan kan aangevuld worden met een uitbreiding in ons invalteam.

Bekijk vacature

Groepsleerkracht 1/2 De Schelp, Wervershoof

De Schelp in Wervershoof heeft een vacature voor een GROEPSLEERKRACHT (m/v) wtf 0,7875 voor groep 1/2.

Bekijk vacature

Groepsleerkracht middenbouw De Ark, Hensbroek

Basisschool De Ark in Hensbroek is op zoek naar een collega: een LEERKRACHT voor de middenbouw, wtf 0,6.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb jij interesse in werken bij SKO West-Friesland? We nodigen je van harte uit een open sollicitatie met CV en motivatie ( bestand uploaden) te sturen naar SKO West-Friesland via het onderstaande formulier.


Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.