Werken bij

SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen. Met als doel? Dat zij met glinsterende ogen voor de klas staan!

De rol van onze leerkrachten

Waarom wordt iemand leerkracht in het (basis)onderwijs? Omdat hij of zij houdt van kinderen en wil bijdragen aan hun ontwikkeling. De afgelopen jaren is die reden, of roeping zo je wilt, onder druk komen te staan door alle regels en procedures. De afstand tussen leerling en leerkracht is groter geworden in plaats van kleiner. SKOWF wil leerkrachten hun vak teruggeven door het samenspel met de leerling weer centraal te stellen.

Herken jij jezelf?

Dan maken we graag kennis met je

  • Je rust leerlingen uit met kennis en vaardigheden voor het functioneren in de toekomstige samenleving; leren omgaan met zichzelf, met anderen en met de wereld.
  • Je bent enthousiast over alle leerlingen die goed bezig zijn met de eigen ontwikkeling en kent van elke leerling de voortgang in het kader van de leerdoelen. Je geeft vertrouwen en onderhoudt positieve relaties met de klas; leerlingen voelen de aanmoedigingen en hoge verwachtingen en voelen en weten dat je hen begrijpt.
  • Je begrijpt hoe je een leeromgeving kunt inrichten en onderwijs kan ontwerpen dat past bij de leerdoelen van de leerlingen. Daarbij gebruik je gevarieerde materialen of bronnen. Via evaluatievormen maak je samen met de leerling de vorderingen zichtbaar.
  • Je deelt kennis, vaardigheden en specifieke talenten met collega‚Äôs en externe partners. Delen is het nieuwe hebben.

Vacatures

de Hoeksteen Enkhuizen, vacature leerkracht middenbouw wtf 1,0 ( parttime mogelijk) - start 1 aug. 2022 -

Samen leren en je ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacature

St. Wulfram Hoogwoud, vacature leerkracht bovenbouw - start 1 aug. 2022 -

Kom jij met ons samen on(der)wijs plezier maken? Nieuwe collega gezocht voor ons toffe team! 0,6-1,0 fte

Bekijk vacature

Studenten zijn de leerkrachten van de toekomst!

Binnen SKOWF geven wij studenten en zij-instromers de kans en begeleiding om zich te ontwikkelen tot startbekwame leerkrachten. Wij bieden uitdagende stageplekken waarbij ervaren stagebegeleiders en bekwame schoolopleiders jou ondersteunen. Ook voor schooljaar 2022-2023 hebben wij weer diverse LIO vacatures. Heb je interesse? Klik op vacature voor alle LIO-vacatures.

Bekijk vacature

Flexibele toppers voor het SKOWF Invalteam

Het invalteam van SKOWF is op zoek naar flexibele toppers die nieuwsgierig zijn om in de keuken van andere scholen te kijken.

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb jij interesse in werken bij SKO West-Friesland? We nodigen je van harte uit een open sollicitatie met CV en motivatie ( bestand uploaden) te sturen naar SKO West-Friesland via het onderstaande formulier.


Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.